Certificări și premii

Pentru Universal Business S.A. calitatea serviciilor şi produselor oferite a reprezentat dintotdeauna un ţel important, evidenţiat cel mai bine prin recomandările clienţilor, dar şi prin diplomele şi certificările multiple obţinute de-a lungul timpului. Privim certificările drept un plus de valoare în faţa concurenţei şi ca o garanţie în faţa clienţilor, dar şi ca pe o carte de vizită care ne conferă certitudinea că valorile companiei sunt respectate.
Compania noastră are implementat un sistem de management integrat de calitate – mediu – securitatea şi sănătatea ocupaţională şi este certificată în conformitate cu standardele ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 şi OHSAS 18001/2008 de către cel mai important organism de certificare din România (SRAC  şi IQNet) şi în conformitate cu standardul de referinţă SR EN 1917:2003/AC:2008 emis de către Organismul de Certificare CertRom.

Totodată, în ultimii ani Universal Business a ocupat locul I la grupa sa de activitate din topul firmelor realizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, iar in 2015 a primit certificatul STRONGEST IN ROMANIA acordat de Creditinfo România pentru contribuţia adusă la crearea unui viitor mai bun pentru economia ţării.