10 ani de experiență în construcții edilitare

Universal Business S.A. a fost infiinţată în anul 2006, devenind în scurt timp una dintre cele mai mari companii care activează pe piaţa construcţiilor şi a reţelelor edilitare din judeţul Sibiu. Având în portofoliu lucrări de importanţă majoră pentru Municipiul Sibiu şi zonele limitrofe şi un număr de peste 150 angajaţi, grupul nostru de firme acoperă o arie diversificată de activităţi:

  • execuţia de reţele de apă şi canalizare
  • instalaţii de utilizare şi sisteme de distribuţie a gazelor naturale
  • instalaţii sanitare şi reţele termice
  • montarea staţiilor de potabilizare a apei şi a staţiilor de epurare a apelor uzate
  • montarea, punerea în funcţiune şi întreţinerea cazanelor de apă caldă şi a centralelor termice pe gaz şi material lemnos
  • încălzirea cu pompe de căldură geotermală
  • execuţia de confecţii metalice şi elemente din beton armat
Infrastructură

Numeroase lucrări de infrastructură și rețele edilitare în valoare de peste 20 de milioane de Euro.

Producție

Execuţia de confecţii metalice şi elemente din beton armat în cadrul atelierelor proprii.

Punctele noastre tari

Strategie

Ne asigurăm constant că tot ceea ce întreprindem în munca noastră se realizează în conformitate cu strategiile pe care ni le-am stabilit încă de la începutul activităţii și urmărim ca în tot ceea ce facem să ne lăsăm ghidați de profesionalism și implicare pentru a face afaceri într-un mod responsabil față de valorile noastre, de nevoile clienților și de societate.

Management

Astfel, Universal Business S.A. are implementat un sistem de management integrat de calitate – mediu – securitatea şi sănătatea ocupaţională, fiind certificată în conformitate cu standardele ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 şi OHSAS 18001/2008 de către Organismul de Certificare SRAC  şi IQNet şi în conformitate cu standardul de referinţă SR EN 1917:2003/AC:2008 emis de către Organismul de Certificare CertRom. De asemenea, în ultimii ani compania noastra a ocupat poziţia fruntaşă la grupa sa de activitate din topul firmelor realizat de Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Sibiu, iar în 2015 a fost distinsă cu premiul STRONGEST IN ROMANIA acordat de Creditinfo România, fiind recunoscută ca una dintre cele mai puternice companii din ţară, înscriindu-se în procentul redus de 4% al companiilor cu un nivel crescut de bonitate la nivel naţional.

Calitate

Cu o tradiţie de 10 ani în domeniul lucrărilor tehnico-edilitare, compania noastră a reuşit să işi creeze un nume sinonim cu calitatea, renume confirmat de recomandările partenerilor şi clienţilor noştri şi de diplomele şi certificările acordate de organismele acredite naţionale şi internaţionale. Reputaia solidă consacrată în decursul acestui deceniu, dorinţa continuă de îmbunătăţire a performanţelor globale ale societăţii şi a menţinerii unui nivel cât mai ridicat de solvabilitate şi încredere în relaţia cu autorităţile publice, instituţiile bancare, partenerii şi furnizorii noştri, obligă compania noastră să nu accepte niciun compromis de la calitatea lucrărilor şi produselor oferite.

Profesionalism

Toate aceste premii şi certificate, experienţa, profesionalismul, specializările diversificate şi nu în ultimul rând pasiunea angajaţilor noştri pentru ceea ce fac, dar şi baza materială şi flota de utilaje dintre cele mai moderne şi performante se cuantifică an de an în contractele de lucrări tot mai numeroase, dar şi în încrederea şi respectul acordate de partenerii noştri de afaceri.